Anu Resep Gambar Berjalan

Loading...

Kamis, 28 Agustus 2008

Urang SUnda Kudu Jadi Presiden

Kamarana Urang Sunda Teh....
Kumaha pilpres ayeuna aya teu urang sunda nu wani jadi calon pilpress

1 komentar:

Anonim mengatakan...

Uajip beybe