Anu Resep Gambar Berjalan

Loading...

Rabu, 26 Mei 2010

Carita Sunda

Ditilang Bapa Polisi
Waktu eta teh s “Bedul” ngangge motor bade ka kota pas di parapatan aya sora nu niup piriwit. Teu disangka nu niup piriwit teh ya eta polisi, si Bedul teuinang mokaha maneh na komplit make helem ieuh.
Langsung be maneh na eren. Terus yampeurkeun eta polisi nu ngaeureun keun manehna
Bedul: “Ku naon pa abi di eureun keun??”Polisi: “Arek mariksa”Bedul : “Mariksa naon ?? Da abi mah teu nyandak NARKOBA………..Polisi: “lain eta maksud saya mah”Bedul: “Atuh naon ? Lain eta mah make di pariksa sagala”Polisi: “Ari SIM na mana ??”Bedul: “Oh eta maha bi can gaduh pa!”
Kacaritakeun s Bedul di tilang be ku polisi. Hiji mansa s bedul mawa motor deuio ngaliwat parapatan deui. Si Bedul teu reuwaseun da mokaha maneh na ayeuna mah bogaeun SIM
Langsung maneh na eureun
Bedul: “Aya naon deui pa ??? SIM aya …. motor komplit Naon deui pa?”
Polisi: “maneh teu pakai helem… Kapaksa ku saya maneh di tilang…”
Poe isuk na Si Bedul leumpang alias jalan jalan sorangan. Pas kabeuneuran papanggih jeung polisi nu sok. Biasa nilang maneh na.Celetuk sibedul nanya ka eta polisi
Bedul: “Pa? Ku naon abi teu dipariksa ku bapa? SIM aya helem di angge”
Polisi: “Maneh na teu mawa motorrrrrrrrrrrra???”
Bedul: “Ohhh euya ya… geuning aing bolohoy!”
Si Bedul ngaleos eraeun bari maneh na neunggeulan sirah sorangan…

Tidak ada komentar: